vidaXL 50298 Uscator de fructe

vidaXL 50298 Uscator de fructe

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2023-06-03): 918.43

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Uscator de fructe

Biovita DEH600D Uscator de fructe 650,00 RON Biovita DEH600D Klarstein Fruit Jerky Pro 8 Uscator de fructe 1 306,00 RON Klarstein Fruit Jerky Pro 8 Excalibur Radiant Blueberry (9) (29743000191) Uscator de fructe de la 3 120,00 RON Excalibur Radiant Blueberry (9) (29743000191) G21 Breezer Uscator de fructe 966,15 RON G21 Breezer

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Forma Patrat
Forma tava Fixat
Pozitie motor Lateral
Material Otel inoxidabil
Putere 630 W

Functii

Numar programe de uscare nu
Temperatură reglabilă Da
Convectie Da
Timer Da

Dimensiuni

Latime 330 mm
Inaltime 470 mm
Adancime 340 mm

Alte caracteristici

Numar tave 10
Display Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Producator: vidaXL
Model: 50298


Descriere

Acest aparat pentru deshidratat de alimente cu 10 tăvi va fi un mare plus pentru orice bucătărie. In timp ce alimentele se usucă, aromele naturale și zaharurile tind să se concentreze, ceea ce le conferă un gust mai dulce și mai puternic in comparație cu aroma alimentelor proaspete. Prin procesul de uscare se păstrează elemente nutritive importante, care de cele mai multe ori sunt distruse prin procesul de gătit. Si din moment ce nu e nevoie să adăugați zahăr sau alți aditivi, aceste alimente uscate reprezintă gustări sănătoase și delicioase pentru familia ta. In plus, alimentele deshidratate se pot păstra pentru mai mult timp și sunt ușoare. Datorită funcției timer nu este necesar să monitorizați aparatul in timpul procesului de uscare. Mai mult decat atat, timpul de deshidratare al alimentelor scade dramatic; Veți obține alimente delicioase in cateva ore, nu zile! Spre deosebire de modul tradițional de uscare prin rotirea tăvilor, acest dispozitiv utilizează un ventilator ce generează un flux de aer radial, ceea ce face ca toate alimentele din fiecare tavă să se usuce in mod egal, fără amestecarea aromelor. Acest aparat este de asemenea echipat cu un sistem de control reglabil al temperaturii in funcție de necesitățile fiecărui aliment. Aparatul pentru deshidratat este ușor de utilizat: se spală, se așează alimentele in tăvi, setați temperatură potrivită și timpul de uscare dorit, apoi porniți aparatul. In cateva ore alimentele sunt uscate și gata pentru a fi savurate sau inmagazinate.



Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.